Profil

Bellacci Frizisto - Mere end blot en klipning

Om Bellacci Frizisto

Bellacci Frizisto er ejet af Rico Bellacci og er en frisørsalon placeret centralt i hjertet af Odense. Her træder du ind i en supereksklusiv og lækker oase i velværens tegn, hvor du i ro og mag og kyndige hænder kan nyde de lækre behandlinger, som det kvalitetsbevidste frisørteam tilbyder.

Bellacci Frizisto så dagens lys første gang i 1999 med en placering på hjørnet af Vestergade i nummer 102. I oktober 2021 slog salonen dørene op på en ny placering på Vestergade 100C. Tilbagetrukket fra hverdagens mylder og larm kan du nu nyde en dag med ren selvforkælelse i en afslappet og tryg atmosfære i lækre luksuriøse omgivelser.

Hos Bellacci Frizisto vægtes den personlige oplevelse højt, så du er sikker på at få lige præcis den behandling, der passer til dig og dit hår. Teamet består af fire dygtige og erfarne frisører, der har fokus på både den gode oplevelse og en behandling, der er tilpasset den enkelte kunde. Uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, den luksuriøse behandling eller din individuelle, personlige fremtoning. Hos Bellacci Frizisto er et besøg mere end blot en klipning, og det kan mærkes, fra du træder ind ad døren, til du forlader salonen igen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen!