Mød os

Bellacci Frizisto - Mere end blot en klipning

Creative Director

Rico

Rico er salonens Art Director og har stået for det kreative og ledelsesmæssige ansvar siden salonens åbning i 1999.

Ricos professionelle fundament er bygget på uddannelse som frisør- og makeupartist/-stylist samt en lang erfaring i frisørfaget (siden 1994) og kontinuerlig uddannelse, stor nysgerrighed og personlig udvikling.

Drivkraften bunder i en æstetisk holdning til den individuelle og personlige fremtoning. Med stor ildhu søger Rico til stadighed efter nye indgangsvinkler til det personlige udtryk i hårdesign og styling såvel som i ideudvikling til klippe- og farveteknikker.

Senior hairstylist

Camilla

Camilla har en del års erfaring.
 
Hun er uddannet i 2012. 
 
Hun elsker at forkæle sine kunder og sørger altid for, at hver enkelt er i fokus, og at alle får den bedste behandling. 
 
Camilla går meget op i, at både klip og farve skaber den helt rigtige helhed for hver enkel kunde. 
 

Hun er en glad og smilende pige og giver altid professionel vejledning om både hår og styling. Du kan være helt tryg ved at lægge dit hår i hendes kyndige hænder.

Senior hairstylist

Fie

Fie er uddannet i 2013 i Odense og har derfor flere års erfaring inden for faget

Hun elsker at arbejde med mennesker og gør dit besøg i stolen til noget helt særligt, så du føler dig godt tilpas og går hjem med et resultat og en vejledning, der passer lige præcis til dig.

Fie er utrolig omhyggelig, grundig og værdsætter kvalitet utroligt højt.

Flere kurser i både ind- og udland samt flere års erfaring gør, at Fie er klædt godt på til at tilpasse enhver behandling til den enkelte kunde.

Hun er en glad og smilende pige, som værdsætter sit fag utroligt meget.

SEnior hairstylist

Mike

Han blev uddannet i 2019 og har adskillige kurser indenfor makeup, extentions, farve- og klippeteknikker. Mike brænder for frisørfaget, er nysgerrig samt didikeret og går ikke på kompromis med sine resultater.

Han er altid glad, meget omgængelig og går op i at alle omkring ham har det godt. Dermed går han også meget op i at give den enkelte kunde den bedste oplevelse hver eneste gang, og lytter altid til den enkeltes ønsker og behov.

Mike er især vild med og fascineret af forskellige farve- og klippeteknikker og elsker, ved hjælp af disse redskaber, at kunne være med til at bringe de bedste sider frem hos den enkelte og dermed få kunden til at shine.

SEnior hairstylist

Sif

Ny frisør hos Bellacci ⭐️
Det er ikke kun omgivelserne, der er nye fra 15 november. Vi byder også velkommen til et nyt fantastisk medlem af vores dream team . ❤️
Byd velkommen til Sif som tidligere har været hos saloner som Dennis Knudsen, Kliim Coiffure og sidst Saco Hair Copenhagen .
Vi glæder os SÅ meget. Tider hos Sif kan allerede nu bookes i systemet