Mød os

Bellacci Frizisto - Mere end blot en klipning

Creative Director

Rico

Rico er salonens Art Director og har stået for det kreative og ledelsesmæssige ansvar siden salonens åbning i 1999.

Ricos professionelle fundament er bygget på uddannelse som frisør- og makeupartist/-stylist samt en lang erfaring i frisørfaget (siden 1994) og kontinuerlig uddannelse, stor nysgerrighed og personlig udvikling.

Drivkraften bunder i en æstetisk holdning til den individuelle og personlige fremtoning. Med stor ildhu søger Rico til stadighed efter nye indgangsvinkler til det personlige udtryk i hårdesign og styling såvel som i ideudvikling til klippe- og farveteknikker.

Senior hairstylist

Camilla

Camilla har en del års erfaring.
 
Hun er uddannet i 2012. 
 
Hun elsker at forkæle sine kunder og sørger altid for, at hver enkelt er i fokus, og at alle får den bedste behandling. 
 
Camilla går meget op i, at både klip og farve skaber den helt rigtige helhed for hver enkel kunde. 
 

Hun er en glad og smilende pige og giver altid professionel vejledning om både hår og styling. Du kan være helt tryg ved at lægge dit hår i hendes kyndige hænder.

SEnior hairstylist

Mike

Mike blev uddannet i 2019 og har adskillige kurser indenfor makeup, extentions, farve- og klippeteknikker. Mike brænder for frisørfaget, er nysgerrig samt didikeret og går ikke på kompromis med sine resultater.

Han er altid glad, meget omgængelig og går op i at alle omkring ham har det godt. Dermed går han også meget op i at give den enkelte kunde den bedste oplevelse hver eneste gang, og lytter altid til den enkeltes ønsker og behov.

Mike er især vild med og fascineret af forskellige farve- og klippeteknikker og elsker, ved hjælp af disse redskaber, at kunne være med til at bringe de bedste sider frem hos den enkelte og dermed få kunden til at shine.

hairstylist

Cille

Cille er enormt dygtig til sit fag.

Hun er perfektionist og har et stort gåpåmod. Cille elsker frisørfaget med alt hvad det indebærer. 

Som kunde hos Cille får du en hairstylist der mestre både herreklip, dameklip, farve og Balyage.

Så du kan trygt sætte dig i stolen hos Cille.